Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajnerski Stol

Curly

Dizajnerski Stol Ovaj višenamjenski stol dizajnirali su dizajneri principa Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui i Lorene Faure. On funkcioniše kao središnji element u uređenju enterijera. Ukupni oblik prepun je razigranih wiggly krivulja, što se dramatično razlikuje od tradicionalnih formalnih simetričnih tablica, pa se ističe kao skulpturalni komad za privlačenje i interakciju s korisnicima. Izgleda da su krive na prvi pogled slučajne, međutim svaka krivulja pažljivo je osmišljena da ohrabri različite položaje sjedećih mjesta i društvene interakcije.

Ime projekta : Curly , Ime dizajnera : Bean Buro, Ime klijenta : Bean Buro.

Curly  Dizajnerski Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.