Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

MouMou Club

Restoran Budući da je Shabu Shabu, dizajn restorana usvaja drvenu, crvenu i bijelu boju kako bi predstavio tradicionalni osjećaj. Upotreba jednostavnih konturnih linija zadržava kupčevu vizualnu pažnju na prikazane poruke o hrani i dijeti. Budući da je kvaliteta hrane najvažnija briga, restoran je dizajn s elementima na tržištu svježe hrane. Građevinski materijali poput cementnih zidova i poda koriste se za izgradnju pozadine tržišta velikog šaltera svježe hrane. Ovo podešavanje simulira stvarne aktivnosti kupovine na tržištu gdje kupci mogu vidjeti kvalitetu hrane prije nego što se odluče.

Ime projekta : MouMou Club, Ime dizajnera : Monique Lee, Ime klijenta : Mou Mou Club.

MouMou Club Restoran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.