Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

MouMou Club

Restoran Budući da je Shabu Shabu, dizajn restorana usvaja drvenu, crvenu i bijelu boju kako bi predstavio tradicionalni osjećaj. Upotreba jednostavnih konturnih linija zadržava kupčevu vizualnu pažnju na prikazane poruke o hrani i dijeti. Budući da je kvaliteta hrane najvažnija briga, restoran je dizajn s elementima na tržištu svježe hrane. Građevinski materijali poput cementnih zidova i poda koriste se za izgradnju pozadine tržišta velikog šaltera svježe hrane. Ovo podešavanje simulira stvarne aktivnosti kupovine na tržištu gdje kupci mogu vidjeti kvalitetu hrane prije nego što se odluče.

Ime projekta : MouMou Club, Ime dizajnera : Monique Lee, Ime klijenta : Mou Mou Club.

MouMou Club Restoran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.