Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Geometry Space

Kuća Ovaj projekt je vila projekt smješten u [SAC Beigan Hill International Arts Center] u šangajskom predgrađu, postoji umjetnički centar u zajednici, pruža brojne kulturne aktivnosti, vila može biti ured ili studio ili dom, centar za zaštitu zajednice ima veliku površinu jezera , ovaj model je direktno uz jezero. Posebnosti zgrade su unutarnji prostor bez ikakvih stupova, koji daje najveću varijabilnost i kreativnost u dizajnu unutarnjem prostoru, ali i zbog slobode i varijabilnosti prostora, unutarnje strukture, tehnika dizajna je više varijabilna, proširiva se geometrija stvara unutarnji prostor, također u skladu s kreativnim idejama koje vodi [Art Center]. Podijeljena razina građevine i glavno stubište nalaze se na sredini unutarnjeg prostora, dok su lijeva i desna strana stubišta podijeljena na dvije etaže, tako da je ukupno pet različitih unutarnjih stubišta koje povezuju prostor.

Agencija Za Nekretnine

The Ribbon

Agencija Za Nekretnine Kao što je "Ples trake", sa otvorenim prostornim razmjerima, cjelokupni prostor je bijel, iskoristite koncept objavljivanja namještaja, oblikujte odnos koji povezuje sa prostorom, najviše je poseban odnos zida i ormarića, integrirajte se stol sa stropom i tlom, namjerno izbiti presjek nepravilne geometrije, ne samo da prekrivaju preveliku količinu nedostataka snopa, već pokazuju i moderni stvarni koncept, pokazujući apstraktnu ideju vrpce u obliku krivulje kroz odraz svjetlosti.

Centar Za Prodaju Nekretnina

MIX C SALES CENTRE

Centar Za Prodaju Nekretnina To je centar za prodaju nekretnina. Izvorni arhitektonski oblik je staklena kvadratna kutija. Cjelokupni dizajn enterijera može se vidjeti s vanjske strane zgrade, a dizajn enterijera u potpunosti se odražava visinom zgrade. Postoje četiri funkcionalna područja, područje multimedijskog prikaza, područje prikaza modela, sofa za pregovaranje i područje prikaza materijala. Četiri funkcionalna područja izgledaju raspršeno i izolirano. Stoga smo primijenili vrpcu za spajanje cijelog prostora kako bismo postigli dva dizajnerska koncepta: 1. povezivanje funkcionalnih područja 2. Formiranje nadmorske visine zgrade.

Poslovna Zgrada

FLOW LINE

Poslovna Zgrada Prostor na licu mjesta je nepravilan i zakrivljen zbog vanjskog zida zgrade. Stoga dizajner primjenjuje koncept linija protoka u ovom slučaju sa nadom da će stvoriti osjećaj protoka i konačno pretvoriti u tekuće linije. Prvo smo srušili vanjski zid uz javni koridor i primijenili tri funkcionalna područja. Koristili smo protočnu liniju za cirkulaciju triju područja, a linija protoka je i ulaz s vanjske strane. Tvrtka je podijeljena u pet odjeljenja, a za njihovo predstavljanje koristimo pet linija.

Izložba Dizajna / Prodaje

dieForm

Izložba Dizajna / Prodaje I dizajn i novi operativni koncept čine izložbu "dieForm" tako inovativnom. Svi proizvodi virtualnog izloga fizički su izloženi. Posjetitelji se odvlače od proizvoda ni od strane reklama ni prodajnog osoblja. Dodatne informacije o svakom proizvodu mogu se naći na multimedijalnim zaslonima ili putem QR koda u virtualnom salonu (aplikacija i web stranice), gdje se proizvodi mogu naručiti i na licu mjesta. Koncept omogućava da se predstavi uzbudljiva ponuda proizvoda istovremeno naglašavajući proizvod, a ne brend.

Dizajn Štanda Na Globalnom Sajmu Za Toyota

The Wave

Dizajn Štanda Na Globalnom Sajmu Za Toyota Inspiriran japanskim principom "aktivne smirenosti", dizajn kombinira racionalne i emocionalne elemente u jednu cjelinu. Arhitektura spolja izgleda minimalistički i smireno. Ipak možete osjetiti ogromnu silu koja zrači iz njega. Pod njegovom čarolijom vi radoznalo klizite u unutrašnjost. Jednom unutra, nađete se u iznenađujućem okruženju prepunom energije i ispunjenih velikim medijskim zidovima koji prikazuju energične, apstraktne animacije. Na ovaj način štand postaje posjetiocima nezaboravan doživljaj. Koncept prikazuje asimetričnu ravnotežu koju nalazimo u prirodi i u srcu japanske estetike.