Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privatna Rezidencija

House L019

Privatna Rezidencija U cijeloj kući korišten je jednostavan, ali sofisticiran koncept materijala i boja. Bijeli zidovi, drveni hrastovi podovi i lokalni krečnjak za kupaonice i dimnjake. Precizno izrađen detalj stvara atmosferu osjetljivog luksuza. Točno sastavljeni vidici određuju slobodno plutajući životni prostor u obliku slova L.

Ured

Studio Atelier11

Ured Zgrada se temeljila na „trokutu“ sa najjačim vizuelnim slikama izvorne geometrijske forme. Ako pogledate s visokog mjesta, možete vidjeti ukupno pet različitih trokuta. Kombinacija trokuta različitih veličina znači da "čovjek" i "priroda" igraju ulogu kao mjesta na kojem se susreću.

Stambena Kuća

Tei

Stambena Kuća Činjenica da se lagodan život nakon odlaska u mirovinu, koji čini većinu prostorija na padinama, ostvaren stalnim dizajnom na uobičajeni način. Za uživanje u bogatom okruženju. Ali ovaj put nije vila arhitektura, već lično stanovanje. Tada smo prvo započeli sa strukturom zasnovanom na tome da je u stanju da udobno provede uobičajeni život bez nerazumnosti na čitavom planu.

Unutarnji Zajednički Prostori

Highpark Suites

Unutarnji Zajednički Prostori Uobičajena područja Highpark Suites istražuju besprijekornu integraciju urbanih Gen-Y stilova života sa zelenim životom, poslom, zabavom i zajednicom. Od predvorja wow-faktora do skulpturalnih nebeskih terena, funkcionalnih dvorana i zabavne dvorane za sastanke, ovi prostori za razonodu dizajnirani su za stanovnike da ih koriste kao produžetak svojih domova. Inspirisan besprijekornim zatvorenim životom na otvorenom, fleksibilnošću, interaktivnim trenucima i paletom urbanih boja i tekstura, MIL Design je potisnuo granice da stvori jedinstvenu, održivu i holističku zajednicu u kojoj svaki prostor ima na umu stanovnike i tropsko okruženje.

Knjižara, Trgovački Centar

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjižara, Trgovački Centar Zato dizajn Jato Design-a bio je da pretvori tradicionalnu knjižaru u dinamičan prostor za višestruku upotrebu - ne samo da će biti tržni centar, već i kulturno središte događaja nadahnutog knjigama i još mnogo toga. Centrepice je prostor „heroja“ u kojem se posetioci kreću u okruženju sa svetlijim tonovima i poboljšanim dramatičnim dizajnom. Kokoni slični fenjerima vise s stropa dok stepeništa služe kao zajednički prostori koji potiču posjetioce da se zadrže i čitaju dok sjede na stepenicama.

Dizajn Enterijera Hotela

Stories Container

Dizajn Enterijera Hotela Kontejner prevozi teret do mjesta. Hotel nudi odmarališta za putnike. Prolazno počivalište zajedničko je njima. Zato koristite "kontejner" kao koncept hotela. Hotel nije samo počivalište, već i prostor s ličnošću. Svaka soba ima svoj izraz i ličnost. Stoga stvorite osam različitih apartmana: Stabilna kuća nije samo počivalište, već i opskrbna stanica za vaš duh.